Bestelprocedure

Op het moment dat u één van de producten wenst aan te schaffen – PrintMaster Platinum V8, The Print Shop of The Creativity Collection – doorloopt u de volgende stappen:

 1. Ga naar de productpagina van het programma dat u wilt bestellen.
 2. Selecteer het systeem waar u de software op wilt gebruiken. Let op; The Print Shop kan enkel op Windows gebruikt worden.
 3. Klik op 'KOOP & DOWNLOAD'.
 4. Selecteer in dit scherm een ander aantal als u het product meer dan één keer wilt aanschaffen.
 5. Klik op 'BESTELLEN' als u klaar bent met winkelen. Klik op 'VERDER WINKELEN' als u een ander product aan uw winkelmandje wilt toevoegen.
 6. Controleer uw bestelling. Als dit klopt, kunt u uw gegevens invullen. Het betreft hier een digitaal product dus uw fysieke adresgegevens zijn hier niet nodig. Vervolgens kunt u de gewenste betaalmethode aanvinken.
 7. Om naar de betaalpagina te gaan en uw bestelling te voltooien, dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het afzien van het herroepingsrecht. Meer informatie over het afzien van uw herroepingsrecht is te lezen bij Ruilen en Retourneren.
 8. Als alles ingevuld is en u akkoord heeft gegeven voor bovenstaande punten, klikt u op 'BETALEN'.
 9. U komt terecht op de betaalpagina waar u de betaling kunt voltooien.
 10. Na betaling ontvangt u een bevestigingsmail en wordt de verwerking van uw bestelling in werking gezet.
 11. Momenteel versturen wij de producten nog handmatig, wat ervoor kan zorgen dat er enige tijd zit tussen het bestellen en versturen. Wij streven ernaar uw product binnen een uur naar u te versturen maar, met name in de avond/nacht en in het weekend, kan hier wat vertraging in zijn. U ontvangt uw product echter altijd binnen 24 uur.
 12. In de mail met uw product en activatiecode, vindt u ook een uitleg over de installatieprocedure.

Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u gerust contact op via support@printmaster.nl of bel +31(0)20 260 02 04.

Meld u aan, en blijf op de hoogte van het laatste nieuws